fietsen.jpg
Bekijk hier de kaart

Sinds 1885 is Eetcafé Centraal gevestigd aan de Stationsweg in Oostvoorne. Een kop koffie, lunch, diner of overnachting? Wij verwelkomen u graag!

Fietsen, wandelen of een dag naar het strand in de omgeving van Oostvoorne
Water, strand, duinen, bossen en polders; het gebied biedt zoveel mogelijkheden! Op Voorne-Putten komen de liefhebbers van alle soorten watersport en strandplezier zeker aan hun trekken. Natuur, landschap en historische stadjes bieden er veel mogelijkheden. Oostvoorne en omgeving biedt veel activiteiten; fietsen, wandelen en een uniek gebied voor de watersport; Het Oostvoornse Meer. Een aantrekkelijk en uniek gebied voor de sportieve recreant die van surfen, vissen en duiken houden. Ook kitesurfen is een sport die op de stranden van Oostvoorne steeds populairder wordt.Leuk om ook als toeschouwer te bekijken

In het oude dorpscentrum staan statige historische huizen, het voormalige stadhuis met trapgevel en de fraai gerestaureerde ruïne van een burcht uit de 12de eeuw, in de volksmond wordt deze Jacobaburcht genoemd naar één van de bewoners, Jacoba van Beieren.

Maakt u fietstochten op uw elektrische fiets?
Tijdens uw bezoek aan Eetcafé Centraal, kunt u gratis uw elektrische fiets weer opladen. Wij hebben twee oplaadpunten waardoor uw fiets binnen 20 minuten klaar is voor de vervolgreis. Via Fietseninzuidholland.nlkiest u zelf de mooiste routes.

 

Wilt u eten bij Eetcafe Centraal? Reserveer dan telefonisch 0181-483176