Home

Eetcafe Centraal
Eetcafe CentraalLees meer
Eetcafe Centraal
Eetcafe CentraalLees meer
Eetcafe Centraal
Eetcafe CentraalLees meer
« »

Hotel en Eetcafé Centraal is een sfeervol hotel en eetcafé met een mooi (overdekt en verwarmd) terras op het zuiden waar u gastvrij ontvangen wordt. Op ons zonnige terras kunt u genieten van een kopje koffie, een lichte lunch of een goed vullend diner. Onze wisselende menukaart biedt een goede keuze aan smaakvolle maaltijden. Wij raden u wel aan om uw diner van te voren te reserveren.


Oostvoorne en omgeving heeft u veel te bieden. Of u nu uitkijkt naar een dagje op het prachtige nieuwe strand van Maasvlakte II of u wilt al fietsend genieten van de mooie natuur van het eiland Voorne. Eetcafé Centraal is een mooie uitvalsbasis om, voor korte of voor langere duur, op adem te komen. Maakt u een fietstocht op uw elektrische fiets? Die kunt u bij ons, gratis opladen binnen 20 minuten op de twee oplaadpunten die wij beschikbaar stellen aan onze gasten.


Bed & Breakfast
voor aantrekkelijke prijs

Voor een concurrerende prijs bieden wij u kamers voor overnachting aan. Boven het Eetcafé beschikken wij over ruime hotelkamers (één-en tweepersoonskamers). Deze hotelkamers zijn voorzien van een kitchenette, badkamer met toilet, televisie en draadloos internet door hotspots. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar om de dag weer vol energie te beginnen. Hebt u geen tijd om te ontbijten? Dan regelen wij ontbijtpakketten voor u voor onderweg zodat u toch met een goedgevulde maag aan de dag begint.


Sinds 2012 beschikken wij ook over een dependance aan het einde van de Stationsweg; het vroegere restaurant Parkzicht.  Dit voormalige restaurant is binnen al helemaal verbouwd tot een sfeervol Pension met twee en driepersoons kamers met dezelfde faciliteiten als boven het Eetcafé.


 

Wilt u eten bij Eetcafe Centraal? Reserveer dan telefonisch 0181-483176