Oude foto Centraal.jpg
vork groot.jpg
Cafe Centraal-24.jpg
11B869C4-2787-4C84-919A-7AFB3E761367.jpeg
Bekijk hier de kaart

Sinds 1885 is Eetcafé Centraal gevestigd aan de Stationsweg in Oostvoorne. Een kop koffie, lunch, diner of overnachting? Wij verwelkomen u graag!

Aan de rand van het centrum van Oostvoorne is Hotel en Eetcafé Centraal al sinds 1885 gevestigd. Centraal is een sfeervol hotel en eetcafé met een mooi (overdekt en verwarmd) terras op het zuiden waar u gastvrij ontvangen wordt. Op ons zonnige terras kunt u genieten van een kopje koffie, een lichte lunch of een goed vullend diner. Onze wisselende menukaart  biedt een goede keuze aan smaakvolle maaltijden. Wij raden u wel aan om uw diner van te voren te reserveren.

Oostvoorne en omgeving heeft u veel te bieden. Of u nu uitkijkt naar een dagje op het prachtige nieuwe strand van Maasvlakte II of u wilt al fietsend genieten van de mooie natuur van het eiland Voorne. Eetcafé Centraal is een mooie uitvalsbasis om, voor korte of voor langere duur, op adem te komen. Maakt u een fietstocht op uw elektrische fiets? Die kunt u bij ons, gratis opladen binnen 20 minuten op de twee oplaadpunten die wij beschikbaar stellen aan onze gasten.

Bed & Breakfast voor aantrekkelijke prijs
Voor een concurrerende prijs bieden wij u kamers voor overnachting aan. Boven het Eetcafé beschikken wij over ruime hotelkamers (één-en tweepersoonskamers). Deze hotelkamers zijn voorzien van een kitchenette, badkamer met toilet, televisie en draadloos internet door hotspots. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar om de dag weer vol energie te beginnen. Hebt u geen tijd om te ontbijten? Dan regelen wij ontbijtpakketten voor u voor onderweg zodat u toch met een goedgevulde maag aan de dag begint.

Sinds 2012 beschikken wij ook over een dependance aan het einde van de Stationsweg; het vroegere restaurant Parkzicht.  Dit voormalige restaurant is binnen al helemaal verbouwd tot een sfeervol Pension met twee en driepersoons kamers met dezelfde faciliteiten als boven het Eetcafé.


 

Wilt u eten bij Eetcafe Centraal? Reserveer dan telefonisch 0181-483176